Omat alastonkuvat telefinland prepaid

tilaa, paketin sisältö: SIM-kortti (trio-sim-kortti, joka sopii kaikkiinlaitteisiin voit painaa korttikehyksestä sopivan kokoisen sim-kortin: nano, mikro tai normaali). Puhetta, viestejä ja nettikäyttöä) netissä, Telia Prepaid -lataussovelluksella, R-kioskilla tai ostamalla latauslipukkeen lähimmältä Telian jälleenmyyjältä. 2.5.2018, nettiyhteys hyötykäytössä Hollannin reissulla, hollanti on oiva matkakohde myös kylmempinä kuukausina. Jos et lataa saldoa, paketteja tai netinkäyttöä 12 kuukauteen, liittymä sulkeutuu.

Omat: Omat alastonkuvat telefinland prepaid

Telia Kauppiailta, R-kioskeista, Citymarketeista, verkkokaupasta sekä hyvin varustetuista kioskeista ja huoltoasemilta. Liittymän ei voi tilata maksullisia (laskutettavia) lisäpalveluita. Hoida Telian liittymiin, palveluihin ja asiakastietoihisi liittyviä asioita kätevästi ilman jonoja. Kirjautumalla sisän löydät vaikkapa hukkuneen PUK-koodin. Tele Finland Prepaid -liittymä on muuttunut Telia Helppo Prepaid -liittymäksi.3.2017.

Omat alastonkuvat telefinland prepaid - Tele Finland Prepaid

Ennen.3.2017 hankitut, tele Finland Prepaid -liittymät toimivat. Laskusi, PUK-koodit, liittymien päivitykset, asetukset ja omat tiedot. Kaikki löytyy, kun kirjaudut sisän.

0 ajatuksia “Omat alastonkuvat telefinland prepaid

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *